De mooiste collectie bruidsmode nabij Amsterdam

Voor de mooiste collectie bruidsmode in de regio Amsterdam ga je naar Bridal Lounge Bruidsboutique. Wij zijn gevestigd in Weesp, een kleine 15 minuten van Amsterdam vandaan. In onze bruidswinkel vind je een prachtige collectie met meer dan 100 trouwjurken. Wij voeren merken als Enzoani, Cabotine, Eddy K, Kenneth Winston, Modeca en Beloved Casablanca.

bruidsmode amsterdambruidsjurk amsterdamtrouwjurk amsterdam

Verschillende soorten trouwjurken vlakbij Amsterdam

De bruidsmode in onze boutique vlakbij Amsterdam bestaat uit diverse soorten jurken. Voor elk type bruid hebben wij een passende trouwjurk. Of je nu houdt van romantisch en klassiek of van modern of glamour. Iedere bruid is anders en Bridal Lounge heeft oog voor iedere bruid. Onze bruidsstylistes helpen je graag bepalen welke stijl het beste bij jou past, zodat jij er op de mooiste dag van je leven uitziet zoals jij dat wilt.

Persoonlijke en ontspannen sfeer

Het passen van bruidsmode bij Bridal Lounge vlakbij Amsterdam is een unieke ervaring.
Bij binnenkomst word je ontvangen door de styliste en samen met jou worden jouw stijl en wensen besproken. Tijdens de passessie geven onze deskundige medewerkers jou alle aandacht. Het doel is namelijk dat jij dé jurk van je dromen gaat vinden. Dit alles vindt plaats in een persoonlijke en ongedwongen sfeer. Uiteraard mag je tijdens de passessie ook familie en vriendinnen meenemen. Zij kunnen comfortabel plaatsnemen in onze Bridal Suite.

Wat onze bruidsmodewinkel in de regio Amsterdam uniek maakt

  • Keuze uit meer dan 100 jurken
  • Privéafspraak met exclusieve aandacht
  • Sfeervolle bruidsboutique
  • Ervaren bruidsstylistes
  • Moderne en stijlvolle bruidsjurken

Maak je trouwlook compleet

Naast onze ruime collectie aan trouwjurken, kun je bij ons ook terecht voor bijpassende accessoires, sieraden, trouwschoenen en lingerie. Hiermee maak je jouw trouwlook helemaal compleet. Ben je geslaagd voor een trouwjurk bij Bridal Lounge? Dan krijg je bij ons de gelegenheid om dit bijzondere moment af te sluiten met bubbels!

Bruidsmode bij Bridal Lounge passen? Maak een afspraak!

Wij verwelkomen je graag bij Bridal Lounge Bruidsboutique om jouw favoriete bruidsjurk te passen! Wij zijn geopend op afspraak, zodat we jou de privacy en aandacht kunnen geven die zo belangrijk is om de juiste keuze te maken. Heb je nog vragen over de bruidsmode in onze boutique nabij Amsterdam? Neem dan gerust contact met ons op. Wij staan je graag te woord!