Over ons

Over ons

Bij binnenkomst word je ontvangen door de styliste en samen met jou worden jouw stijl en wensen besproken. Je familie en vrienden kunnen comfortabel plaatsnemen in één van onze Bridal Suites.

In onze pasruimte ervaar je de privacy en aandacht die zo belangrijk is om de juiste keuze te maken voor “jouw” jurk. Wij hebben natuurlijk bijpassende accessoires, schoenen en lingerie om het compleet te maken.

Bij Bridal Lounge Bruidsboutique kun je ontspannen, genieten en vooral je prachtig voelen en zijn.

Onze bruidswinkel ligt op 15 minuten reisafstand van Amsterdam.

Coby & Sabrina

Bridal Lounge Bruidsboutique

Ben je op zoek naar het juiste adres voor bruidsmode? Kom dan langs bij Bridal Lounge in Weesp. De kans is groot dat jij dé trouwjurk van jouw dromen vindt. Wij gaan voor de optimale beleving tijdens de zoektocht naar jouw bruidsjurk en accessoires: privacy en exclusieve aandacht tijdens het passen! Maak je uiteindelijk je keuze dan sluiten we dit feestelijk af met bubbels! In onze bruidsmodewinkel heb je de keuze uit meer dan 100 trouwjurken. Onze prachtige collectie bestaat uit verschillende mooie bruidsmerken. Kies je voor een Blue by Enzoani bruidsjurk? Of droom jij van een echte Modeca trouwjurk?

Maak een afspraak

Wil je onze trouwjurken in onze bruidsmodezaak passen? Maak dan een afspraak in onze sfeervolle bruidsboutique in Weesp, nabij Amsterdam.